با ما همراه باشید

پیشنهاد سردبیر

جام جهانی فورتنایت : برنامه زمانی و نحوه تماشای زنده

منتشر شده

در

. این آخر هفته بازیکنان و علاقه مندان فورتنایت در شهر نیویورک جمع می شوند تا جام جهانی فورتنایت برگزار شود.

فورتنایت بازی آنلاین محبوب بین گیمر ها جام جهانی اش را راه انداخته تا علاقه مندان به این بازی پرطرفدار را خارج از دنیای بازی در استادیومی در شهر نیویورک جمع کند

طبق برنامه منتشر شده توسط اپیک گیمز جام جهانی در سه روز برگزار می شود. دیشب اولی سری از مسابقات با موضوع کریتیو(creative) َانجام شد. از جمله بازیکنان معرف در این سری از مسابقات می توان نینجا استریمر معروف توییج را نامبرد.

هرچند نینجا بهترین و معروف ترین بازیکن فورتنایت است اما نتوانست قبل از شروع جام جهانی چمدان خود را برای هر سه سری از مسابقات ببندد و فقط به کریتیو و سلبریتی پرو ام بسنده کرد

به نفرات اول هر سری از فورتنایت یعنی تک نفره، دونفره، و کریتیو سه میلیون دلار جایزه داده می شود . کل جوایز چیزی در حدود 30 میلیون دلار است به گونه ای که حتی به نفر اخر هم 50 هزار دلار میرسد.

جام جهانی فورتنایت : برنامه زمانی و نحوه تماشای زنده

دیشب FaZe Cizzorz و همکارانش جایزه 3 میلیون دلاری کریتیو را به خانه بردند

سری مسابقات سلبریتی پرو ام

حدودا 3 ساعت پیش یعنی ساعت 4 و نیم بامداد روز شنبه 5 مرداد مسابقات پرو ام که مخصوص اشخاص معروف فورتنایت است هم برگزار شد از جمله بازیکنان می توان به نینجا، مارشملو(دی جی آمریکایی) و تی فو اشاره کرد. نینجا و مارشملو در رتبه 11ام پرو ام قرار گرفتند.

نحوه تماشای زنده جام جهانی:

برای تماشای زنده جام جهانی چهار راه در نظر گرفته شده:

  • تماشا از طریق بازی فوتنایت (در قسمت لابی دکمه ای قرار داده شده تا با آن به تماشای مسابقات پرداخت)
  • از طریق سایت فورتنایت
  • از طریق تویتچ
  • از طریق صفحه توییج هر کدام از استریمر های حاضر در جام جهانی

برنامه زمانی مسابقات:

جمعه، 4 مرداد

  • Creative Finals Preshow — 9:30 a.m. PT/12:30 p.m. ET
  • Creative Finals — 10 a.m. PT/1 p.m. ET
  • Celebrity Pro-Am — 1 p.m. PT/4 p.m. ET

شنبه، 5 مرداد

  • Duos Finals Preshow — 9:30 a.m. PT/12:30 p.m. ET
  • Duos Finals — 10 a.m. PT/1 p.m. ET
  • Duos Finals Winners Ceremony — 1:45 p.m. PT/4:45 p.m. ET

یکشنبه، 6 مرداد

  • Solo Finals Preshow — 9:30 a.m. PT/12:30 p.m. ET
  • Solo Finals — 10 a.m. PT/1 p.m. ET
  • Solo Finals Winners Ceremony — 1:45 p.m. PT/4:45 p.m. ET

ادامه مطلب

برترین مطالب